Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα παιχνίδι-δήλωση, αλλά το ξεχνάμε αμέσως!» (video)

Μπαρτζώκας: «Ήταν ένα παιχνίδι-δήλωση, αλλά το ξεχνάμε αμέσως!» (video)
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 13:41

Αυτό το οποίο πέτυχε ξανά ο Ολυμπιακός, το βράδυ της Τρίτης, ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Και είχε τρομερή σημασία. Ο Θρύλος έκανε μια νίκη-δήλωση, στην Ούλκερ Αρένα στην Πόλη. Δήλωση πίστης στην κατάκτηση του τροπαίου. Δήλωση πίστης ότι με μια παρουσία φέτος στο Final 4, ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω και να δει τους κόπους του να αποδίδουν. Να δει τη δουλειά του να αποφέρει καρπούς. Δουλειά σε βάθος τριετίας, μεθοδικά και με μεράκι, από όλους.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ξεκάθαρος. Μιλώντας στους παίκτες του, μετά το φινάλε του μεγάλου αγώνα στην έδρα της Φενέρ, το είπε καθαρά: «Ήταν ένα παιχνίδι-δήλωση για εμάς, αλλά το ξεχνάμε αμέσως! Και κοιτάμε το επόμενο. Μπράβο σε όλους». Ο Θρύλος προχωράει και το ζητούμενο είναι αυτό ακριβώς: Το να συνεχίσει να νικά και να κάνει… δήλωση υπεροχής.

Ιστορική ομιλία του κόουτς στα αποδυτήρια, μετά το τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Φενέρ. Δείτε το βίντεο με την παρακάμερα από την Πόλη!

Διαβάστε επίσης

Τους… Κάνααν πλάκα!

Τους… Κάνααν πλάκα!

Ο Αμερικανός δηλώνει παρών με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Και ο Ολυμπιακός τον βγάζει μπροστά.