Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λούντζης: «Χαρούμενοι για το sold out, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια!» (video)

Λούντζης: «Χαρούμενοι για το sold out, ο κόσμος μας δίνει ενέργεια!» (video)
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2023 - 15:17

Κοιτάμε μπροστά! Η Φενέρ πάει, ακολουθεί η Εφές! Και ο Θρύλος οφείλει να κοιτάξει μπροστά! Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα «διαγράψουν» από τη μνήμη τους το μεγάλο διπλό επί της Φενέρμπαχτσε και θα εστιάσουν 100% στην αυριανή (03/02, 21.00) αναμέτρηση με την Έφες, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας. Αυτό είπε μεταξύ άλλων και ο Μιχάλης Λούντζης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη νίκη, όμως, πρέπει να την ξεχάσουμε», τόνισε ο Λούντζης και συνέχισε: «Αύριο έχουμε ένα εξίσου μεγάλο και σημαντικό αγώνα, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Οπότε ξεχνάμε το ματς με την Φενέρμπαχτσε, συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με την Εφές και πάμε για τη νίκη».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο προηγούμενο ματς έκανε εξαιρετική δουλειά στο μαρκάρισμα του Σκότι Γουϊλμπεκιν, ενώ στο αυριανό θα κληθεί να σταματήσει ένα ακόμη σπουδαίο περιφερειακό, τον Σέιν Λάρκιν. «Είμαι έτοιμος. Όσο έτοιμος τουλάχιστον μπορεί να είναι κάποιος όταν μαρκάρει αυτούς τους δύο. Μιλάμε για δύο από τα καλύτερα γκαρντ της διοργάνωσης. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά. Σίγουρα δεν είναι δουλειά ενός, χρειάζονται βοήθειες και ομαδική άμυνα. Εμείς θα μπούμε δυνατά, εγώ θα μπω έτοιμος και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Τέλος, για το νέο sold out, τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό. Ο κόσμος μας δίνει τρομερή ενέργεια και χαιρόμαστε πάρα πολύ που βλέπουμε τόσο κόσμο κοντά μας, να μας υποστηρίζει. Είναι τρομερή η ατμόσφαιρα στο γεμάτο ΣΕΦ. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Εμείς από την πλευρά μας κάθε φορά κάνουμε τα πάντα, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Για την παραμονή στην κορυφή της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ (3/2, 21:00).