Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομάδα και κόσμος ως ένα, για τη μεγάλη νίκη!

Ομάδα και κόσμος ως ένα, για τη μεγάλη νίκη!
Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023 - 10:40

ΕΤΣΙ ρε Θρύλε! Δίδαξε σε όλη την Ευρώπη τι σημαίνει καλό μπάσκετ, τι σημαίνει έδρα, τι σημαίνει να έχεις στο πλευρό σου, τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου! Η Εφές έρχεται στο Φάληρο για να… σπάσει το σερί του Ολυμπιακού και αυτό δεν πρέπει επ’ ουδενί να συμβεί! Και απόψε στο ΣΕΦ δεν θα πέφτει… καρφίτσα! Χορταίνουμε την Ευρώπη μπάσκετ, ατμόσφαιρα οπαδική και ωθούμε την ομάδα μας στη νίκη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

SOLD OUT το φαληρικό κλειστό, εδώ και μέρες. Και ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τους παίκτες του συνεχίζουν να προετοιμάζονται για το αποψινό ματς, ξέροντας ότι ΚΑΙ απόψε θα έχουν στήριξη, όπως ελάχιστες ομάδες έχουν, σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή η σύνδεση του Ολυμπιακού με τον κόσμο του, είναι πραγματικά μοναδική. Ιδιαίτερη. Απέναντι σε μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου, «μπάλα» (μπάσκετ) παίζει και ο κόσμος και μάλιστα… υψηλότατου επιπέδου! Το ΣΕΦ είναι σε άλλο επίπεδο, όταν είναι γεμάτο και αυτό ο Ολυμπιακός θέλει απόψε να το εκμεταλλευτεί ξανά. Φωνή, τραγούδι, χειροκρότημα, ώθηση… Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει…

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μια νίκη-«δήλωση»!

Ακόμη μια νίκη-«δήλωση»!

Η πίεση, τα συνεχή ματς, οι υψηλές απαιτήσεις! Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Και απόψε (21:00) απέναντι στην Εφές, οφείλει να δείξει γιατί θα πάει και φέτος στο Final 4.

Κυρίαρχος στο βασίλειό του!

Κυρίαρχος στο βασίλειό του!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ (21:00) και θέλει να δώσει συνέχεια στις μεγαλειώδεις εμφανίσεις του, στην Ευρωλίγκα!

Θρύλος είσαι!

Θρύλος είσαι!

Για την παραμονή στην κορυφή της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, κόντρα στην Εφές στο ΣΕΦ (3/2, 21:00).