Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι γνωστές απουσίες, η γνωστή νοοτροπία

Οι γνωστές απουσίες, η γνωστή νοοτροπία
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 13:24

Απέναντι στην Άλμπα, ο Ολυμπιακός θα είναι για ακόμη μία φορά με ελλείψεις. Ελλείψεις σημαντικές, αν μη τι άλλο, αφού και οι δύο παίκτες, οι οποίοι απουσιάζουν, είναι κομβικοί, για το πλάνο του Μπαρτζώκα. Είναι, άλλωστε, τέτοια η προσέγγιση του Ολυμπιακού στο άθλημα, είναι τέτοιος ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα παίζει μέσα στο παρκέ, ώστε οι απουσίες καλύπτονται, μέσα από το ομαδικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πάει στο Βερολίνο χωρίς Σλούκα και Πίτερς, αλλά με νοοτροπία ΟΜΑΔΑΣ. Οι γνωστές απουσίες, η γνωστή νοοτροπία.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως για ακόμη ένα παιχνίδι, οι παίκτες οι οποίοι θα είναι παρόντες, θα πρέπει για άλλη μια φορά να βγουν μπροστά. Θα πρέπει να παίξουν και για τον Σλούκα, αλλά και για τον Πίτερς. Ο Λαρεντζάκης, ο ΜακΚίσικ, ο Κάνααν, ο Ουόκαπ, στην περιφέρεια, θα πρέπει να καλύψουν τον Σλούκα. Ο Μπολομπόι να κατέβει και στο «4» αν χρειαστεί, να βοηθήσει τον Βεζένκοφ. Και έτσι ο Μπλακ να βγει μπροστά στο «5» και να συμπαρασταθεί στον Φαλ. Πάνω από όλα, είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να είναι για άλλη μια φορά ΟΜΑΔΑ. Ως τέτοια να αντιμετωπίσει και τις απουσίες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος έχει μάθει

Ο Θρύλος έχει μάθει

Έπαθε. Και έμαθε. Έχει «σφίξει» στην άμυνα, έχει ωριμάσει ως ομάδα και πηγαίνει υποψιασμένος, στο Βερολίνο. Ερωτηματικό η κόπωση και το ροτέισον.

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

Ζωντανά από το Βερολίνο, η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άλμπα, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.