Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασταμάτητος ο ΘΡΥΛΟΣ, άλωσε και το Βερολίνο!

Ασταμάτητος ο ΘΡΥΛΟΣ, άλωσε και το Βερολίνο!
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 22:45

Σούπερ ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο, πήρε μια ακόμη νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα και συνεχίζει πρώτος!

Οι "ερυθρόλευκοι" του Γιώργου Μπαρτζώκα, συνέτριψαν 93-60 την Άλμπα μπροστά στον κόσμο που τους ακολούθησε και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του. Αποθέωση για την ομάδα μας που άλωσε το Βερολίνο, παρά τις απουσίες που είχε.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο Βερολίνο και παρά τα φάουλ που φορτώθηκαν νωρίς οι ψηλοί του, έκανε το 0-7. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βεζένκοφ που ήταν και ο MVP, με έναν Ολυμπιακό που ήταν… ασταμάτητος και κατάφερε να φτάσει τη διαφορά στο +20, μόλις στο 14’. Με 15-35.

Οι Γερμανοί βρήκαν απαντήσεις με τρία τρίποντα, μείωσαν στους 10 στο τέλος του ημιχρόνου, στο 35-45 και όλα έδειχναν πως η επανάληψη θα έχει ενδιαφέρον.

Κατάφεραν να μειώσουν στους 9 πόντους, αλλά μετά η αρμάδα του Μπαρτζώκα, πήρε μπροστά για τα καλά. Ένας ισοπεδωτικός Ολυμπιακός, με πρωταγωνιστές τον Γουόκαπ και τον Βεζένκοφ. Ένας Ολυμπιακός που κυκλοφόρησε πολύ την μπάλα, βρήκε τρεξίματα, ένα μπάσκετ από άλλο πλανήτη και πήγε στο τρίτο δεκάλεπτο στο +29, με 43-72.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν… έσβησαν ούτε ούτε στην τέταρτη περίοδο, έπαιξαν φοβερό μπάσκετ και έφτασαν στη νίκη με το επιβλητικό 93-60, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Θρύλου που ήταν στις εξέδρες.

Μεγάλο βράδυ για τον Σάσα που είχε 28 πόντους με απίστευτα νούμερα! 4/6 τρίποντα, 13 ριμπάουντ, άγγιξε την τελειότητα και ο Γουόκαπ με 15 πόντους και 10 ασίστ.

Τα ποσοστά του Ολυμπιακού τα λένε όλα. 40% στο τρίποντο, 73% στα δίποντα…

Μπράβο σε όλους για αυτή την εικόνα, ένας Ολυμπιακός που θαυμάζει όλη η Ευρώπη, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

Ζωντανά από το Βερολίνο, η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άλμπα, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Θρύλος έχει μάθει

Ο Θρύλος έχει μάθει

Έπαθε. Και έμαθε. Έχει «σφίξει» στην άμυνα, έχει ωριμάσει ως ομάδα και πηγαίνει υποψιασμένος, στο Βερολίνο. Ερωτηματικό η κόπωση και το ροτέισον.