Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρακάμερα της πρόκρισης επί του Άρη! (video)

Η παρακάμερα της πρόκρισης επί του Άρη! (video)
Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 - 09:59

Ο Ολυμπιακός ήταν συνεπής με ακόμη μία πρόκριση, αυτή τη φορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Νικώντας τον Άρη στον προημιτελικό του Final 8, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα συναντήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν παρών στις εξέδρες, προσφέροντας όμορφες εικόνες και ωραία στιγμιότυπα. Μέσα στο παρκέ υπήρξαν αρκετές όμορφες στιγμές, επίσης. Και όλα καταγράφηκαν από την κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όπως πάντα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε όσα δεν έδειξαν οι κάμερες της μετάδοσης, από τον προημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο. Μέσα από την παρακάμερα την οποία φέρνει το Olympiacos BC TV, μπορείτε να πάρετε μία… άλλη γεύση, από το ματς κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Νικήστε τον Παναθηναϊκό!

Νικήστε τον Παναθηναϊκό!

Όλα είναι… «αιώνιο» ντέρμπι! Ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, απέναντι στον καλό του «πελάτη», έτοιμος για άλλη μια νίκη-πρόκριση! Τζάμπολ στις 19:15.