Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγγελόπουλοι: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη» (video)

Αγγελόπουλοι: «Στάση ζωής το μέχρι τέλους, μας θαυμάζει όλη η Ευρώπη» (video)
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023 - 18:15

Το 11ο Κύπελλο Ελλάδας στην ιστορία του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη. Με τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίζουν... μέχρι τέλους, δυνατά, με «οδηγούς» τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο! Οι πρόεδροι του Θρύλου, μάλιστα, μίλησαν στην κάμερα του Olympiacos BC TV και έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

«Το μέχρι τέλους δεν ξεκίνησε πέρυσι», τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ξεκίνησε από όταν πήραμε την ιστορική απόφαση να αποχωρήσουμε από εκείνον τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Και ακολούθησε η στήριξη του κόσμου και ο αγώνας που κάναμε για να επανέλθουμε στο τοπ επίπεδο».

Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμφωνεί και να συμπληρώνει: «Πέρυσι ξεκίνησε η αλλαγή, αλλά όπως είπε ο Παναγιώτης, οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν πιο πριν. Σε αυτό το γήπεδο, πέρυσι, έγινε η αρχή για κάτι σημαντικό και σπουδαίο και συνεχίζουμε πολύ καλά. Βλέπετε πως η ομάδα παίζει απολαυστικό μπάσκετ, την θαυμάζει όλη η Ευρώπη και το γήπεδο είναι γεμάτο σε κάθε παιχνίδι. Έχει γίνει σύνθημα (σ.σ. το «μέχρι τέλους») γιατί ο κόσμος είδε τι σημαίνει αυτό. Το μέχρι τέλους είναι στάση ζωής! Αποφασίσαμε να το λύσουμε μόνοι μας το θέμα, αυτό που δεν μπορούσαν να λύσουν οι άλλοι. Το λύσαμε, βλέπετε τα αποτελέσματα και θα πάμε μέχρι τέλους».

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Είναι απολαυστικό όταν το ακούμε (σ.σ. το «μέχρι τέλους») και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε: «Είναι και το σύνθημα… Θρύλε η Κρήτη το δεύτερο σου σπίτι. Μακάρι να συνεχίσουμε να παίρνουμε τίτλους στην Κρήτη. Σήμερα, πανηγυρίζουμε το Κύπελλο. Τα υπόλοιπα θα έρθουν όταν θα είναι η ώρα».

Με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να καταλήγει, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω μάθει, πλέον, να σκέφτομαι όπως οι προπονητές. Τώρα, κοιτάμε τον αγώνα στη Βαλένθια».

Δείτε το βίντεο:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης