Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βίντεο-έπος με τρομαγμένους Μπαρτζώκα-Βεζένκοφ!

Βίντεο-έπος με τρομαγμένους Μπαρτζώκα-Βεζένκοφ!
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 13:18

Επική αντίδραση Μπαρτζώκα, αλλά και Βεζένκοφ, στην… τρομάρα που πήραν, από το… κανόνι με τα δώρα! Το γνωστό κολπάκι, με το οποίο οι χορηγοί στα γήπεδα εκτοξεύουν δώρα στην εξέδρα… τρόμαξε τον MVP, αλλά και τον προπονητή του Θρύλου. Και οι αντιδράσεις του δεν ξέφυγαν της κάμερας του Olympiacos BC TV, η οποία τις κατέγραψε και τις έκανε… viral!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός πολύ συχνά… «εκθέτει» τους πρωταγωνιστές του στα social media, τηρώντας μια ακομπλεξάριστη, αληθινή στάση, η οποία έχει ως στόχο να δείχνει ότι και οι πρωταθλητές είναι, πάνω από όλα, άνθρωποι.

Είπαμε: Το… κανόνι με τα δώρα φταίει… Επικές αντιδράσεις από τον MVP και τον προπονητή του Θρύλου, στο βίντεο που θα σας φτιάξει τη μέρα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Επίσημο: Sold out με Μπαρτσελόνα!

Επίσημο: Sold out με Μπαρτσελόνα!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα. Και η ομάδα… λαμβάνει! Το πέμπτο ευρωπαϊκό sold out της χρονιάς είναι γεγονός! Φύγαμε!