Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 - 10:48

Μπασκετική πανδαισία. Δεν υπάρχει, πλέον, τρόπος για να ηττηθεί αυτή η ομάδα. ΟΚ, μεταφορικά το λέμε. Το επίπεδο αυτοπεποίθησης αυτού του Ολυμπιακού είναι τόσο υψηλό πλέον, ώστε κάθε ματς «κλειδώνει» στη νίκη του, πριν καν αρχίσει. Και αν κάτι αλλάξει, αποτελεί πλέον έκπληξη μεγατόνων.

Αυτή η ομάδα μπορεί -και πρέπει- να πάει μέχρι τέλους. Το πιάσατε;

Η φάση είναι… «τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά». Και πραγματικά, αυτή τη στιγμή μοιάζει ανέφικτο για οποιονδήποτε αντίπαλο να μπει στον δρόμο του Ολυμπιακού και να του τον φράξει. Είναι τέτοιο το επίπεδο «χημείας», είναι τέτοιο το επίπεδο αλληλοκατανόησης, μεταξύ των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, είναι τόσο μεγάλη πλέον η σύνδεση πάγκου-παρκέ, είναι τέτοιο το «δέσιμο» αυτής της… θεότρελης παρέας, ώστε μοιάζει ανέφικτο για κάθε αντίπαλο να αντισταθεί… Και να αντισταθμίσει όλα τα παραπάνω…

Η σημασία της νίκης στην Ισπανία επί της Βαλένθια, δεν είναι το ροζ φύλλο αγώνα. Είναι ο «μύθος» της «ανίκητης ομάδας», τον οποίο ο Ολυμπιακός χτίζει σταθερά εδώ και πολλές αγωνιστικές. Ένα σερί, το οποίο έχει δημιουργήσει και σταθερά… ταΐζει με νίκες, μέχρι να πετύχει τον στόχο του.

Τίποτα, τίποτα δεν μας σταματά… Ειλικρινά, τίποτα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης