Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την περιμένεις μια αναποδιά και την ξεπερνάς

Την περιμένεις μια αναποδιά και την ξεπερνάς
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 09:58

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο Μιλάνο. Μοιραία ηττήθηκε. Μοιραία είδε το σερί του να «χαλάει» και μάλιστα με τρόπο άσχημο. Δεν πειράζει. Ειλικρινά, όχι επειδή είμαστε Ολυμπιακοί και ψάχνουμε για δικαιολογίες. Η ίδια η ομάδα δεν έψαξε ποτέ, άλλωστε. Μετά από κάθε «στραβή» ανασυγκροτούταν και προχωρούσε, ακόμη καλύτερη. Αλλά πραγματικά, δεν πειράζει. Ίσως είναι και καλό. Και οι παίκτες άνθρωποι είναι, χρειάζονται από καιρού εις καιρόν ένα reality check, για να αντιληφθούν οι ίδιοι ότι δεν είναι άτρωτοι.

Την περιμένεις μια αναποδιά. Περιμένεις ότι κάπου θα σου έρθει. Δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να πάει σερί μέχρι την κούπα… Όσο και να «τρέχει» το σερί του, κάπου θα σταματούσε. Κάπου θα ερχόταν η ήττα. Τώρα αντίδραση και απαντήσεις μέσα στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να βγάζει εαυτόν από τέτοιες άσχημες και κακές καταστάσεις. Έχει κάνει και σερί ήττες και ανέκαμψε.

Το βασικό τώρα είναι η διαχείριση και φυσικά, το «2 στα 2» στη διαβολοβδομάδα με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, στο σπίτι. Απλά τα πράγματα. Σηκώνεις κεφάλι και προχωράς. Άμεσα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης