Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η αξία του ηττημένου

Η αξία του ηττημένου
Σάββατο, 4 Μαρτίου 2023 - 14:35

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο ΟΛΩΝ των ομάδων της Ευρωλίγκας. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει το -κατά γενική ομολογία- καλύτερο μπάσκετ στη διοργάνωση και η αλήθεια είναι πως όλοι οι αντίπαλοί του το αναγνωρίζουν. Και η αξία του ηττημένου, εν προκειμένω του Θρύλου στο Μιλάνο, δίνει δόξα στον νικητή. Μεγάλη δόξα…

Οι δηλώσεις Μεσίνα και Μπάρον το αποδεικνύουν…

«Παίξαμε πολύ καλά, βοήθησε πολύ αυτή η νίκη στην αυτοπεποίθησή μας. Παίξαμε σκληρά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είναι πάντα 50/50 αυτά τα ματς. Πρέπει και εσύ να παίξεις πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος να βρεθεί κάτω από τα στάνταρ του», ανέφερε ο Έτορε Μεσίνα.

«Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και το κάναμε. Περιορίσαμε τον Βεζένκοφ και ήμασταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου», πρόσθεσε ο Μπάρον.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στη Ρόδο για το «διπλό»

Στη Ρόδο για το «διπλό»

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για ακόμη μία νίκη στην Α1. Εκτός έδρας, απέναντι στον Κολοσσό. Στις 15:45 το τζάμπολ του αγώνα!