Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κολοσσός-Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας ο ΜακΚίσικ

Κολοσσός-Ολυμπιακός: Εκτός 12άδας ο ΜακΚίσικ
Κυριακή, 5 Μαρτίου 2023 - 14:01

Έφτασε και το ματς με τον Κολοσσό Ρόδου. Ο Ολυμπιακός παίζει στη Ρόδο, ένα δύσκολο ματς, το οποίο όμως φιλοδοξεί εκείνος να κάνει εύκολο. Απέναντι στον Κολοσσό, μάλιστα, ο κόουτς δεν συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός παίρνει ανάσες και ο Μπαρτζώκας κάνει ροτέισον, ελέω αριθμού ξένων.

Αυτή τη φορά είναι σειρά το Σακίλ να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την άκρη του πάγκου, αφού σε κάθε αγωνιστική στην Basket League ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι υποχρεωμένος να δηλώνει έναν ξένο εκτός 12άδας, λόγω κανονισμών. Αυτό, βέβαια, βοηθάει και στο ροτέισον και στις ανάσες που παίρνουν οι «ερυθρόλευκοι». Αλλά κακά τα ψέματα, το ιδανικό θα ήταν ο κόουτς να έχει πάντοτε όλους τους παίκτες του διαθέσιμους και να επιλέγει εκείνος τη διαχείριση που θα κάνει, μέσα στα ματς.

Όπως και να το κάνουμε, οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Και με βάση αυτούς, ο ΜακΚίσικ θα παρακολουθήσει το ματς με τον Κολοσσό από την άκρη του πάγκου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης