Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το φτιάχνει άμεσα

Το φτιάχνει άμεσα
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 11:01

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός περνάει μια φάση… κοιλιάς. Δύο ματς συνεχόμενα, σε Μιλάνο και Ρόδο, η ομάδα δεν έπιασε τα γνωστά της στάνταρ. Δεν έπαιξε το μπάσκετ, το οποίο μας έχει συνηθίσει. Δεν ήταν ο γνωστός, καλός Ολυμπιακός. Λάθος. Δεν ήταν ο γνωστός… διαπλανητικός Ολυμπιακός.

Αυτό βεβαίως δεν μπορεί να είναι και κατακριτέο. Οφείλουμε άπαντες να το κατανοούμε αυτό. Δεν μπορεί μια ομάδα να παίζει πάντοτε σε επίπεδο… ΝΒΑ και να… πετάει στο παρκέ. Θα υπάρξουν και αγώνες, στους οποίους δεν θα είναι όπως πρέπει. Δεν θα είναι… όπως είναι. Όπως έχει συνηθίσει το κοινό να είναι. Έτσι και ο Ολυμπιακός. Δεν μπορεί πάντα να είναι στο 100% και δεν μπορεί πάντα να είναι σε τόσο μεγάλη φόρμα, ώστε να παίρνει… αέρα και με 100άρες τα ματς του.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός ούτε στη Ρόδο, έστω και αν πήρε αυτό που ήθελε. Το γυρνάει άμεσα, όμως. Τα παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (7/3) και την Μπάγερν (9/3) στο ΣΕΦ μπορούν να τον βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση… Να πάρει ξανά ψυχολογία και να συνεχίσει στον δρόμο τον οποίο ο ίδιος χάραξε. Προς το Κάουνας, προς το νταμπλ στην Ελλάδα και, γιατί όχι, το τρεμπλ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης