Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΣΕΦ, μπροστά στο κοινό μας»

Πίτερς: «Θέλουμε να παίζουμε στο ΣΕΦ, μπροστά στο κοινό μας»
Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023 - 23:40

Ο Άλεκ Πίτερς βοήθησε και με το παραπάνω ερχόμενος από τον πάγκο, επιβεβαιώνοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει βασικούς και αναπληρωματικούς παίκτες. Όλοι στο ροτέισον είναι παραπάνω από πολύτιμοι, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο Αμερικανός φόργουορντ. Μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά και την επιθυμία των αντιπάλων να νικήσουν την ομαδάρα του Μπαρτζώκα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Στο ματς με την Αρμάνι ήταν το πρώτο ματς που μας είδατε να μην παίζουμε καθόλου καλά σε κανένα σημείο. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε, δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε στην οκτάδα.

Δεν παίξαμε καλά αυτή την εβδομάδα, ήταν κακή για εμάς, η αντίδραση ήταν αυτό που ψάχναμε. Ξέραμε ότι στο ΣΕΦ κόντρα στην Μπαρτσελόνα έπρεπε να δείξουμε κάτι καλό, είμαστε η ομάδα που όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Νιώθω άνετα από τη πρώτη μέρα, το σύστημα ταιριάζει στο παιχνίδι μου, μπορώ να δώσω ό,τι θέλει η ομάδα, έχει να κάνει με το ομαδικό παιχνίδι και όχι με κάτι άλλο.

Αγκαλιάζουμε το ροτέισον, είναι ξεκάθαρο από την αρχή το ποιοι είναι οι ρόλοι μας. Το συζητάμε συνέχει, πρέπει να αντιδράμε όταν η πρώτη πεντάδα δεν πηγαίνει καλά, κάτι πολύ σπάνιο φέτος, αφού παίζει εξαιρετικά.

Το επόμενο βήμα είναι το πλεονέκτημα έδρας. Θέλουμε να παίζουμε στο ΣΕΦ μπροστά στο κοινό μας, αυτό περιμένουμε, ξέρουμε ότι θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για τα playoffs».

Διαβάστε επίσης