Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέος πρωταγωνιστής κάθε φορά

Νέος πρωταγωνιστής κάθε φορά
Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2023 - 09:40

«Step up», που λένε και στις ΗΠΑ. «Βγες μπροστά», για να το πούμε απλά, στα ελληνικά. ΑΥΤΟΣ είναι ο Ολυμπιακός φέτος. Ένα διαρκές «βγες μπροστά», από διαφορετικό παίκτη… σχεδόν κάθε φορά. Η μοναδική ικανότητα του Θρύλου να αναδεικνύει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι του και νέο πρωταγωνιστή είναι εκείνη, η οποία τον οδηγεί στην κορυφή της Ευρωλίγκας!

Υπάρχει μια σταθερά, ο Σάσα Βεζένκοφ. Και από εκεί και πέρα ξεπετάγονται γύρω του ολοένα και περισσότεροι νέοι πρωταγωνιστές! Και αυτό φυσικά είναι ξεκάθαρα έργο του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει δουλέψει τόσο πολύ την ομάδα του, ώστε κάθε παίκτης έχει ρητούς και ξεκάθαρους ρόλους, βγαίνοντας μπροστά όταν χρειαστεί.

Κόντρα στην Μπαρτσελόνα ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός… πήρε το όπλο του και εκτέλεσε την ομάδα της Καταλονίας, η οποία δεν ήξερε… τι τη χτύπησε! Ο ΜακΚίσικ είναι ένας παίκτης με τρομερή ενέργεια και ματς όπως αυτό, τον… φτιάχνουν. Φαίνεται από την ώρα κατά την οποία πατάει στο παρκέ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης