Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκας ενόψει Μπάγερν: «Να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι»

Σλούκας ενόψει Μπάγερν: «Να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι»
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 19:45

Λίγο πριν το ματς του Θρύλου με την Μπάγερν Μονάχου, ο Κώστας Σλούκας τόνισε τι θα πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στους Βαυαρούς, ενώ αναφέρθηκε και στη θέση της ομάδας του Πειραιάς στη βαθμολογία.

Ο Σλούκας μίλησε:

Για τη θέση του Ολυμπιακού στη βαθμολογία: «Είναι σημαντικός στόχος, το έχουμε πει από την αρχή. Στόχος του Ολυμπιακού είναι το Final-4. Η βαθμολογική μας θέση μας δίνει τη δυνατότητα για το πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε πολύ κοντά σ’ αυτό».

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Πρέπει να παίξουμε ένα παιχνίδι εντός έδρας, να βάλουμε το κόσμο στο παιχνίδι. Όπως κάναμε και με την Μπαρτσελόνα. Πιστεύω δε θα έχουμε πρόβλημα αν παίξουμε δυνατά, παρ’ όλο που η Μπάγερν είναι σε ανοδική πορεία αυτή την περιόδο».

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Αρχικά είναι σημαντικό ότι καταφέρνουμε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι. Χθες ήταν μία μέτρια μέρα για τον Ολυμπιακό, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία είναι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να παίξουμε και με υψηλό σκορ, αυτό για μία ομάδα είναι πλουραρισμός. Θα βάλω ένα ερωτηματικό για το που μπορεί να φτάσει η ομάδα, υπάρχουν και τα playoffs. Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης