Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι έτσι μπορούν να διακριθούν όλοι, δεν έχουμε εγωιστές»

Μπαρτζώκας: «Οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι έτσι μπορούν να διακριθούν όλοι, δεν έχουμε εγωιστές»
Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2023 - 23:16

Για την ομαδικότητα των παικτών του μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά από την επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας προπονητής του Θρύλου δήλωσε:

«Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το αποψινό ματς. Οι παίκτες μας "μίλησαν" στη διάρκεια του αγώνα. Είχαν θέληση, στο πρώτο μέρος είχαμε απλότητα, ειδικά στην επίθεση. Επιθετικά ήμασταν πραγματικά καλοί. Στην άμυνα για τρία δεκάλεπτα, διότι στο τρίτο χάσαμε κάπως την προσέγγισή μας και η Μπάγερν σκόραρε 30 πόντους για να δείξει την ικανότητά της να σουτάρει και με τους πέντε παίκτες. Ήταν σπουδαία νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο μας. Τώρα πρέπει να δούμε το ματς με τον Προμηθέα, εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε.

Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα, αλλά σιγά-σιγά. Οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη ότι μπορούν όλοι να διακριθούν. Δεν είναι εγωιστές, παίζουν για τον συμπαίκτη τους και τελικά φτάνεις σε αυτό το σημείο. Πολλές φορές είναι ζήτημα ημέρας, ζήτημα αντιπάλου. Η Μπάγερν στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο σούταρε καλά, αλλά εμείς συνεχίσαμε. Σκοράραμε ελάχιστα στο τρανζίσιον, άρα βρίσκαμε τον ανοιχτό παίκτη κάθε φορά. Και είχαμε υψηλό ποσοστό στο τρίποντο. Οι παίκτες έχουν πεισθεί ότι με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να έχουν όλοι νούμερα. Είχαμε 27 ασίστ. Αν η μπάλα φεύγει γρήγορα, είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί».

Διαβάστε επίσης