Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Ρεάλ θέλει Σλούκα, ο Ολυμπιακός να τον «δέσει» εδώ

Η Ρεάλ θέλει Σλούκα, ο Ολυμπιακός να τον «δέσει» εδώ
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 15:22

Θεωρούμε δεδομένο ότι δεν χρειάζεται να τονίσουμε τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό, η παρουσία του Κώστα Σλούκα, στο ρόστερ. Δεν χρειάζεται να καθορίσουμε εμείς, το πόσο σημαντικός είναι ο Σλούκας, για την ομάδα του Μπαρτζώκα. Ακόμη και αν ο Ολυμπιακός έχει… τραβήξει κουπί, με τον μαέστρο του να είναι απών, σε αρκετά ματς, ή να μην έχει επιστρέψει στο 100% από τον τραυματισμό του και τώρα να είναι ξανά εκτός, ξέρουμε καλά ότι δεν χρειάζεται να… αναλύσουμε πολύ, το πόση αξία έχει για την ομάδα, η παρουσία του.

Τα είδε και η Ρεάλ αυτά και όπως μετδίδεται από το εξωτερικό, θέλει να τον πάρει στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ θέλει Σλούκα, ο Ολυμπιακός να τον «δέσει» εδώ. Το συμβόλαιο του μαέστρου τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά πρόθεση του Θρύλου είναι να μην επιτρέψει τη φυγή του.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα στο εξωτερικό (από το «encestando»), η Ρεάλ έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες, για να πάρει τον Έλληνα άσο του Ολυμπιακού. Η λογική λέει ότι του προσφέρει ένα υψηλό συμβόλαιο, σε χρήματα τα οποία πιθανώς ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να ακολουθήσει. Έχει άλλα ατού, όμως, η ομάδα του Πειραιά, για να κρατήσει εδώ τον Σλούκα. Δεδομένα θα είναι δύσκολη η μεταγραφική «μάχη», πάντως.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αρμάδα

Αρμάδα

Δεν είναι νωρίς, για να αποδοθεί ο τίτλος στην Ολυμπιακάρα του Μπαρτζώκα…