Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι σημαντικό ο Σλούκας να παραμείνει εδώ

Είναι σημαντικό ο Σλούκας να παραμείνει εδώ
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 - 11:58

Αρχίζουμε πάλι όπως χθες… Δεν χρειάζεται να υπερτονίσουμε τη σημασία της παρουσίας στην ομάδα του Ολυμπιακού, του Κώστα Σλούκα. Τον ρόλο τον οποίο έχει ο Έλληνας πλέι μέικερ στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Την καταλυτική του παρουσία στην ομάδα και το πόσα προσφέρει. Δεν χρειάζεται να τα αναδείξουμε αυτά, είναι η αλήθεια… Δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν, για να το πούμε απλά, για το ποιος είναι ο Κώστας Σλούκας και για το τι είναι ικανός να κάνει, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Είναι μια καλά δομημένη ομάδα, ο Θρύλος και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο Σλούκας εκείνον του «μαέστρου». Και πρέπει η προσπάθεια παραμονής του να έχει επιτυχία. Το αναφέρουμε με αφορμή την εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μεταγραφική υπόθεση, γύρω από τον διεθνή πλέι μέικερ. Είναι σημαντικό ο Σλούκας να παραμείνει εδώ και πρέπει η Διοίκηση να βρει τον τρόπο, όπως προσφάτως το έκανε με τον Σάσα Βεζένκοφ, ο Σλούκας να βάλει την υπογραφή του, σε νέο συμβόλαιο.

Καμία αμφιβολία δεν έχει κανένας ΓΑΥΡΟΣ, ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Ο Σλούκας είναι ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού, σε αυτή τη νέα εποχή του και οι Αγγελόπουλοι το ξέρουν καλά. Και πρόθεσή τους είναι να τον «δέσουν» εδώ. Αυτό και πρέπει να γίνει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης