Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαοτική η διαφορά επιπέδου, όμως είναι ΠΑΝΤΑ ντέρμπι!

Χαοτική η διαφορά επιπέδου, όμως είναι ΠΑΝΤΑ ντέρμπι!
Σάββατο, 18 Μαρτίου 2023 - 22:25

Κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Θρύλος θα αγωνιστεί για την 12η διαδοχική νίκη του επί των πράσινων.

Οι παίκτες του Μπαρτζώκα απολαμβάνουν να παίζουν μαζί και είναι πάντα έτοιμοι για να τα δώσουν όλα σε κάθε ματς. Αυτό θα κάνουν και την Κυριακή (19/3) στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για ένα ματς στο οποίο ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να το προσεγγίσουν χαλαροί, καθώς είναι ένα ντέρμπι. Οι Πειραιώτες θα δώσουν ξανά τον καλύτερό τους ευατό προκειμένου να πανηγύρισουν ακόμα μία νίκη επί των πράσινων, αλλά και για να δείξουν στους αντιπάλους τους, ότι στους τελικούς της Basket League θα είναι ξανά εκεί για να τους κάνουν τα όνειρά τους εφιάλτες!

Έναν μήνα μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού με 81-65, ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει μία ομάδα η οποία προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα σταματήσει το τρομερό σερί των Πειραιωτών. Όμως, η αλήθεια είναι ότι ο μόνος αντίπαλος των παικτών του Μπαρτζώκα, είναι ο κακός τους ευατός. Έτσι, αν οι «ερυθρόλευκοι» πιάσουν τη συνηθισμένη απόδοσή τους, τότε οι πιθανότητες για το «διπλό» είναι αυξημένες, αφού η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι... χαοτική.

Άλλωστε, οι Πειραιώτες δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Βρίσκονται στην πρώτη θέση της Basket League, στην πρώτη θέση της Euroleague, παίζουν το ομορφότερο μπάσκετ στην Ευρώπη και είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Διαβάστε επίσης