Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το δωδέκατο σερί, αλώνει το ΟΑΚΑ!

Για το δωδέκατο σερί, αλώνει το ΟΑΚΑ!
Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 - 10:19

Άλλη μια «μητέρα των μαχών» είναι εδώ! Στις 15:45 το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την Basket League, στην έδρα των «πρασίνων». Το ντέρμπι «αιωνίων» είναι εδώ και πάντα συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσο λίγα πράγματα σε αυτή τη ζωή… Ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην κυριαρχία του! Μετράει ήδη ένα 11-0 επί του Παναθηναϊκού και… συνεχίζει! Για το δωδέκατο σερί, αλώνει το ΟΑΚΑ!

Με Σλούκα στην αποστολή, καθώς το ρεπορτάζ από χθες έλεγε πως ο «μαέστρος» θα παίξει κανονικά στο ντέρμπι. Αλλά και με ρυθμό, με καλό μομέντουμ, λόγω των συνεχόμενων νικών. Με ψυχολογία και με «αέρα» απέναντι στον αντίπαλό του. Του οποίο έχει πάρει τον «αέρα»…

Όλα είναι «αιώνιο» ντέρμπι. Ο Θρύλος έχει περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, στις τελευταίες του επισκέψεις εκεί. Και θέλει να κάνει ξανά το ίδιο. Να δείξει ότι είναι κυρίαρχος. Φύγαμε!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης