Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο

Με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 10:12

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού μπάσκετ. Όχι όπως έχει συγκεκριμένη ομάδα το κουμάντο στο ποδόσφαιρο, ας πούμε. Και πανηγυρίζει κιόλας, μέσω πορτοκαλί φερέφωνων, για την πρώτη και τη δεύτερη κατηγορία… Όχι. Αυτά για άλλους, ανύπαρκτους. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Μέσα στο παρκέ και μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Όχι στα… γραφεία του ΟΑΚΑ. Αυτά για άλλους, επίσης.

Ο Ολυμπιακός είναι ο απόλυτος δυνάστης στο «αιώνιο» ντέρμπι και εδώ και 12 σερί αναμετρήσεις έχει επιβεβαιώσει ότι, με κάθε τρόπο, σε κάθε τόπο, έχει τον Παναθηναϊκό «του χεριού του». Και όχι απλώς τον νικά, αλλά… δεν υπάρχει τρόπος να χάσει.

Παντού, πάντα, καθαρά και ξάστερα. Όχι… εξασφύριχτρα. Ο Ολυμπιακός είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στο γήπεδο. Σε όλα τα γήπεδα. Της Ελλάδας και της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός απλώς δεν μπορεί να ακολουθήσει. Δεν έχει ούτε το επίπεδο, ούτε τη δυναμική. Ακόμη και ο κόσμος του, του έχει γυρίσει την πλάτη. Μισοάδειο το ΟΑΚΑ και ο Θρύλος έκανε άλλη μια «παρέλαση», έδωσε άλλη μια μπασκετική «παράσταση» υψηλού επιπέδου. Το καλύτερο; Δίχως να… ιδρώσει. Δίχως να… κοπιάσει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης