Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομπράντοβιτς: «Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός, παίζει καταπληκτικό μπάσκετ»

Ομπράντοβιτς: «Δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός, παίζει καταπληκτικό μπάσκετ»
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 10:05

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε δηλώσεις του. Ο προπονητής της Παρτιζάν τόνισε αρχικά: «Ο Ολυμπιακός είναι δίκαια πρώτος στην Ευρωλίγκα. Παρουσιάζει καταπληκτικό μπάσκετ, παίζει σαν ομάδα και δεν εξαρτάται από έναν παίκτη».

Και πρόσθεσε: «Έχουν φανταστικό ρυθμό στην επίθεση, παίζουν με υπομονή και πολλές επιθέσεις τους εκδηλώνονται στα τελευταία δευτερόλεπτα, αναζητώντας με υπομονή ένα ελεύθερο σουτ. Στην άμυνα παίζουν με αλλαγές, ακόμη και με τον Φαλ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την άμυνά τους. Από εκεί εξασφαλίζουν κυρίως το πλεονέκτημά τους και μετά, έχουν ανοιχτό γήπεδο. Διαθέτουν πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό ρυθμό και να προσφέρουν εύκολα καλάθια».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι κάθε άνθρωπος του ευρωπαϊκού μπάσκετ μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Ολυμπιακός έχει τον σεβασμό όλων των ομάδων, για το ολοκληρωτικό μπάσκετ που παίζει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης