Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι

Χωρίς τον κόουτς στο Βελιγράδι
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 12:21

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Γιώργου Μπαρτζώκα, από το ματς με την Παρτιζάν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είναι σε θέση να ταξιδέψει, αφού παραμένει κλινήρης, λόγω της ίωσης, η οποία τον ταλαιπωρεί. Εδώ και μια-δυο μέρες γινόταν ένα debate, για το αν ο Έλληνας τεχνικός θα μπορέσει να δώσει το παρών στον πάγκο της ομάδας, στο εκτός έδρας ματς, με την Παρτιζάν του Ομπράντοβιτς. Δεν υπήρχε κάτι δεδομένο και απλώς όλοι στην ομάδα τηρούσαν στάση αναμονής…

Όπως έγινε ξεκάθαρο, μετά και τη σημερινή ημέρα, ο Ολυμπιακός πάει στο Βελιγράδι δίχως τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ντεμπούτο για τον κόουτς Παππά στην Ευρωλίγκα, ο οποίος όπως και στο Λαύριο, αναμένεται να καθίσει στον πάγκο ξανά.

Όπως και να ‘χει, η ομάδα πηγαίνει στη Σερβία για να νικήσει. Πρωτίστως γιατί όπως αναλύσαμε νωρίτερα, το παιχνίδι του Ολυμπιακού δεν αλλάζει. Ο κόουτς Παππάς είναι άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα. Επομένως προέκταση του κοουτσαρίσματος του κορυφαίου τεχνικού της Ευρωλίγκας. Και στην «πρώτη» του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Θρύλο στο ροζ φύλλο αγώνα, απέναντι στον Ομπράντοβιτς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Παππάς: «Πνευματικά έτοιμοι» (video)

Παππάς: «Πνευματικά έτοιμοι» (video)

Ο εκτελών χρέη πρώτου προπονητή, άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, μίλησε για το ματς με την Παρτιζάν, κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία.