Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς με την Παρτιζάν θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου

Το ματς με την Παρτιζάν θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 - 22:45

Ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν. Άπαντες στην ομάδα του Πειραιά γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο όλοι θα χρειαστεί να δώσουν το 100% για να πάρουν το «διπλό».

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου της Euroleague ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και διέλυσε την Παρτιζάν με 87-58, δείχνοντας ότι διαθέτει πολύ περισσότερη ποιότητα. Οι Σέρβοι τότε έμοιαζαν με... σάκο του μποξ, αφού έκαναν τη μία ήττα μετά την άλλη.

Πλέον η κατάσταση έχει αλλάξει. Η ομάδα από το Βελιγράδι ανέκτησε ψυχολογία, έγινε περισσότερο σκληρή και είναι σαφώς φορμαρισμένη, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-13, έχοντας κάνει μερικές μεγάλες νίκες σε δύσκολες έδρες και με δύσκολους αντιπάλους. Ακόμη, βρίσκεται στην πρώτη θέση στο εγχώριο πρωτάθλημα, με μόλις μία νίκη παραπάνω από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, έχει δείξει ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο και καμία έδρα, αφού έχει πανηγυρίσει πολύ πιο δύσκολα «διπλά» και με ισχυρότερους αντιπάλους. Ωστόσο, την Παρασκευή (24/3), καλείται να είναι σε ακόμη ένα ματς 100% συγκεντρωμένος προκειμένου να πάρει τη νίκη για να ανεβάσει το ρεκόρ του στο 22-8 και να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή πιο άνετος, τη στιγμή που η δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πιο αδύναμη, αλλά αξιόμαχη Βίρτους Μπολόνια.

Πλέον, απομένουν 5 αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου της Euroleague και κάθε ματς μετράει, αφού τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης