Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» το πλεονέκτημα στο ΣΕΦ - Τα σενάρια της πρώτης θέσης!

«Κλειδώνει» το πλεονέκτημα στο ΣΕΦ - Τα σενάρια της πρώτης θέσης!
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 17:30

Ο Ολυμπιακός ξεπερνάει την ήττα από την Παρτιζάν, ανασυντάσσεται και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την δουλειά. Αφού ξεπεράσει το εμπόδιο του ανταγωνιστικού ΠΑΟΚ την Κυριακή (26/03, 19:15), υποδέχεται την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (29/03, 21:00), εκεί όπου κατά πάσα πιθανότητα κλείνει και επίσημα την θέση του στην πρώτη τετράδα.

Σε περίπτωση δε που δεν συμβεί αυτό, καιρός για πανηγύρια θα υπάρχει στην αναμέτρηση της Παρασκευής (31/03, 21:30), όπου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με φόντο το 13-0. Με άλλα λόγια η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χρειάζεται μία νίκη στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας.

Αναφορικά με την κορυφή της regular season, τα πράγματα περιπλέκονται. Το επίπεδο του ανταγωνισμού είναι υψηλότατο, καθώς Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μονακό περιμένουν την ευκαιρία τους για να εκθρονίσουν τον Ολυμπιακό. Με τα τωρινά δεδομένα δεν υπάρχει περιθώριο ήττας, σε ένα σχετικά βατό πρόγραμμα, ώστε να πάει στα play offs με τον θεωρητικά πιο εύκολο αντίπαλο. Σε περίπτωση όμως που οι Μαδριλένοι ή Καταλανοί τερματίσουν ισόβαθμοι με τον Θρύλο, τότε θα βρεθούν από κάτω, καθώς υστερούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Μόνο η Μονακό υπερτερεί σε αυτό το υποθετικό σενάριο, καθώς μετρά δύο νίκες απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε τις εναπομείναντες αγωνιστικές:

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν (29/3)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (31/3)

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός (6/4)

Ολυμπιακός - Μπασκόνια (13/4)

    Διαβάστε επίσης