Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ματς με τον ΠΑΟΚ δίνει στον Θρύλο την ευκαιρία να βρει ξανά τους ρυθμούς του

Το ματς με τον ΠΑΟΚ δίνει στον Θρύλο την ευκαιρία να βρει ξανά τους ρυθμούς του
Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 - 23:56

Στο Βελιγράδι ο Θρύλος έμεινε μακριά από τον πολύ καλό ευατό του. Δεν απέδωσε όπως μας έχει συνηθίσει καθ'ολη τη σεζόν της Euroleague και ηττήθηκε. Κανένα πρόβλημα. Η ήττα είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα.

Οι Πειραιώτες φυσικά δεν ξέχασαν να παίζουν, απλώς είχαν μία κακή βραδιά. Πλέον, το αποτέλεσμα αυτό ανήκει στο παρελθόν και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν μόνο μπροστά.

Την Κυριακή (26/3) ο Θρύλος υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον ΠΑΟΚ για την Basket League. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά, να βρουν ξανά τους αυτοματισμούς τους σε άμυνα και επίθεση, να δοκιμάσουν πράγματα, αλλά και να «ζεσταθούν» ξανά, ένοψει της συνέχειας της σεζόν.

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προσεγγίσουν το ματς με χαλαρότητα, καθώς πάντα δίνουν το 100% και δεν υποτιμούν κανέναν αντίπαλο. Αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, η οποία τους κρατά στην 1η θέση της βαθμολογίας και στην Basket League και στην Euroleague.

Eπιμέλεια: Δημήτρης Ασωνίτης

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης