Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορα, τα ξυριστικά του

Γρήγορα, τα ξυριστικά του
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 10:19

Μεγάλη ατάκα Γουόκαπ. Τη διαβάστε χθες μέσα από το gavros.gr. «Είμαι αναποφάσιστος γιατί είμαστε πολύ προληπτικοί ως ομάδα και τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα το κρατήσω προς το παρόν. Αλλά, ναι. θα ξυριστώ αν κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα», απάντησε ο μικρός θεούλης, όταν ρωτήθηκε για το πότε σκοπεύει να ξυριστεί.

Πέρα από την πλάκα τώρα και τον χαβαλέ, ο οποίος δικαιολογείται ελάχιστα αφότου ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (και ο οποίος χαβαλές πρέπει σήμερα κιόλας να ξεχαστεί, αφού ακολουθεί ντέρμπι), υπάρχει και το σοβαρό της υπόθεσης. Η ατάκα αυτή του Τόμας Γουόκαπ δείχνει πως στην ομάδα υπάρχει πίστη. Πίστη στις δυνάμεις και στις δυνατότητές της, να πάει μέχρι το Κάουνας και μέχρι τον τίτλο. Αυτό το οποίο θέλει διακαώς να κατακτήσει και να κάνεις τους τίτλους του τέσσερις.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να το πάει μέχρι τέλους. Και το «μέχρι τέλους» για εμάς, είναι η κούπα! Είναι σαφές ότι η ομάδα είναι φτιαγμένη για να δουλέψει με στόχο την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Γιατί απέχει ακόμη. Ίσως όχι και τόσο, όμως. Αφού κάθε νίκη που επιτυηγχάνει, τον φέρνει ολοένα και πιο κοντά… Και για να είναι και ο Γουόκαπ έτοιμος… Γρήγορα, τα ξυριστικά του!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κάνει τις απουσίες του, δύναμη

Κάνει τις απουσίες του, δύναμη

Ακόμη και με βασικά στελέχη του εκτός αποστολής, ο Ολυμπιακός καταφέρνει να διατηρεί το επίπεδό του υψηλό και να παίζει μπασκετάρα.