Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άρης: Ρεκόρ, συν και πλην ενόψει του αποψινού ματς!

Ολυμπιακός-Άρης: Ρεκόρ, συν και πλην ενόψει του αποψινού ματς!
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 16:11

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη, στο ΣΕΦ, για το πρώτο ματς των πλέι οφ της Basket League. Στις 19:15 το τζάμπολ του αγώνα στο ΣΕΦ και πάμε να δούμε τα ρεκόρ που έχει και τα ρεκόρ που κυνηγάει ο Θρύλος.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:
* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα συμπληρώσει, στον πρώτο αγώνα αυτής της σειράς, 250 εμφανίσεις στην Basket League. Ο διεθνής γκαρντ θα γίνει ο 91ος στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αριθμό ranking στο Πρωτάθλημα. Έχοντας μάλιστα μία συμμετοχή λιγότερο σε σχέση με πέρυσι (21 έναντι 22) είχε τρεις βαθμούς περισσότερους (430 έναντι 427).

* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης χρειάζεται ένα εύστοχο τρίποντο για να γίνει ο 15ος στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα φτάσει τα 100 στην Basket League. Σε αυτήν τη λίστα βρίσκονται τρεις παίκτες του σημερινού ρόστερ των «ερυθρόλευκων», ο Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοφ.

* Ο Κώστας Παπανικολάου απέχει τρία εύστοχα δίποντα από τα 500 με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα γίνει ο 8ος παίκτης στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη επίθεση (92,22) και την καλύτερη άμυνα (71,22) της κανονικής περιόδου.

- Με 7,5 επιθετικά ριμπάουντ, ο Ολυμπιακός είχε τον δεύτερο, μικρότερο μέσο όρο της κανονικής περιόδου, πάνω μόνο από το Λαύριο Megabolt (7,1).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης