Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Να κάνουμε λιγότερα λάθη»

Φαλ: «Να κάνουμε λιγότερα λάθη»
Σάββατο, 29 Απριλίου 2023 - 00:22

Ο Μουσταφά Φαλ μετά την ήττα από την Φενέρ (82-78), στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των Playoffs της Euroleague, τόνισε πως ο Ολυμπιακός οφείλει να βελτιωθεί στο αμυντικό ριμπάουντ εν όψει της συνέχειας, ενώ στάθηκε και στα λάθη των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Όταν ο αντίπαλος έχει τόσα επιθετικά ριμπάουντ και του δίνεται η ευκαιρία για παραπάνω επιθέσεις είναι δύσκολο να νικήσεις. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Φενέρ έπαιξε δυνατά και κατάφερε να μειώσει την διαφορά που είχαμε πάρει (26-10 στο 12′). Εξαρτάται από τις πεντάδες που θα έχουμε στο παρκέ το πως λειτουργούμε σε επίθεση και άμυνα.

Κάποιοι παίκτες είναι καλύτεροι αμυντικοί από τους άλλους, κάποιες φορές μας δημιουργεί μπέρδεμα στην επίθεση και δεν βρίσκουμε τους απαιτούμενους χώρους. Στην Τουρκία δεν πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε το πλάνο μας, όμως θα πρέπει να κάνουμε όλοι box-out, δεν είναι μόνο δουλειά των ψηλών και πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη. Η αμυντική προσέγγισή μας ήταν καλή, στην επίθεση όταν απογοητευόμαστε δεν κάνουμε σωστές επιλογές, αυτό πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει».

Διαβάστε επίσης