Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω φέτος να είμαστε πιο τυχεροί»

Μπαρτζώκας: «Είμαστε 100% έτοιμοι, ελπίζω φέτος να είμαστε πιο τυχεροί»
Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023 - 16:28

Έτοιμος για το Final-4 του Κάουνας είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ο κόουτς του Θρύλου μίλησε για το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού στη Λιθουανία, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι 100% έτοιμοι. Παράλληλα, ο κορυφαίος προπονητής της Ευρωλίγκας για δεύτερη διαδοχική χρονιά ανέφερε ότι αν ο Ολυμπιακός είναι τυχερός μπορεί να γυρίσει χαλογελώντας, εννοώντας με την κούπα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος: «Είμαστε 100% έτοιμοι. Τα πλέι-οφ μας δυνάμωσαν, οι προπονήσεις ήταν στοχευμένες. Είμαστε έτοιμοι. Αυτοί που έχουν την εμπειρία από τα παλιότερα final-4 είναι ακόμη πιο έτοιμοι για να βοηθήσουν».

Για το αν θα δούμε πράγματα από τον Ολυμπιακό και τις άλλες ομάδες που δεν έχουμε δει: «Όχι όλες οι ομάδες έχουν έναν τρόπο παιχνιδιού. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού θα είναι η ίδια με βάση αυτό που έχουμε δει».

Για την επιλογή του ως καλύτερος τεχνικός στη σεζόν: «Όλοι οι προπονητές είναι έτοιμοι και ικανοί. Τo Final-4 είναι πολλές συγκυρίες, οι προπονητές είναι ικανοί όλοι. Πέρσι ήμασταν στην δύσκολη πλευρά που χάσαμε την παρουσία μας στον τελικό για ένα σουτ. Φέτος ελπίζω να είμαστε πιο ικανοί, πιο τυχεροί.

Είναι σημαντικό που είμαστε για δεύτερη χρονιά στο F4. Και για το ελληνικό μπάσκετ αλλά και για το κλαμπ είναι σημαντικό, που παίζει στο πιο υψηλό επίπεδο. Αν είμαστε τυχεροί μπορούμε να γυρίσουμε χαμογελώντας».

Διαβάστε επίσης