Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σηκώνει ξανά κεφάλι και πάει... μέχρι τέλους!

Σηκώνει ξανά κεφάλι και πάει... μέχρι τέλους!
Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 - 23:50

Μετά τον χαμένο τελικό του Κάουνας ο Θρύλος επέστρεψε στην Ελλάδα για ακόμα έναν μεγάλο στόχο του. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Ολυμπιακός καλείται να σηκώσει ξανά κεφάλι και να τα δώσει όλα απέναντι στον ΠΑΟΚ για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται τη σειρά με τους Θεσσαλονικείς και την υπόθεση της πρόκρισης στους τελικούς.

Πέρσι, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αποκλείστηκαν από την Εφές στον ημιτελικό της Euroleague για ένα σουτ. Στη συνέχεια μάζεψαν τα... κομμάτια τους και επέστρεψαν ακόμα πιο δυνατοί. Φέτος, η ήττα στον τελικό της Euroleague είναι ακόμα πιο σκληρή, όμως οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν πως να επανέλθουν και να τελειώσουν τη σεζόν πανηγυρίζοντας.

Άλλωστε, στόχος του Θρύλου ήταν, είναι και θα είναι να κατακτά το πρωτάθλημα της Basket League και να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Οι Πειραιώτες δεν ξεχνούν τις αδικίες που έχουν υποστεί στο παρελθόν και όσα τραγικά συνέβησαν στο ελληνικό μπάσκετ τα περασμένα χρόνια. Πλέον, ο Ολυμπιακός φτιάχνει τη δική του δυναστεία και για αυτό η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα αποτελεί πάντα πρώτο στόχο.

Συνεχίζουμε... ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Διαβάστε επίσης