Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάτι που γυαλίζει, πριν τους τελικούς!

Μάτι που γυαλίζει, πριν τους τελικούς!
Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 - 11:58

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος δείχνουν οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι έχουν αφήσει πίσω την Ευρώπη και το Final 4 του Κάουνας. Τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με το θέαμα που προσφέρει η ομάδα, έχουν σκορπίσει χαμόγελα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Εξάλλου, οι διαφορές στα ματς των ημιτελικών δεν αφήνουν περιθώρια ανάλυσης και στατιστικής. Ούτε και αμφισβήτησης για το ποια είναι η πιο καλή ομάδα και ποια θα πάει στους τελικούς…

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, αθλητική με σοβαρές υποδομές. Σίγουρα, όμως δεν αποτελεί εμπόδιο για το δρόμο προς τον τίτλο και τα αποτελέσματα των δύο πρώτων ματς, δείχνουν τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του Πειραιά απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Όπως όφειλε να κάνει, άλλωστε Όταν βλέπουμε τους παίκτες του Θρύλου να μην αφήνουν κανένα ριμπάουντ χαμένο και καμία εύκολη πάσα στον αντίπαλο, βάζοντας χέρια σε όλες τις μεταβιβάσεις από πλευράς ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμαστε τη θέληση που υπάρχει για την επιστροφή στην κορυφή!

Λίγο ακόμα έμεινε! Με την ίδια προσήλωση και στο τρίτο παιχνίδι στο ΣΕΦ και μετά τελικό, με τον Παναθηναϊκό. Θα μιλήσουμε και για τους τελικούς.. Ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν! Η αρχή σήμερα και μετά κούπα!

Διαβάστε επίσης

Πάμε για Game Over στο ΣΕΦ!

Πάμε για Game Over στο ΣΕΦ!

Πάμε να τελειώνουμε με τη σειρά των ημιτελικών και να προχωρήσουμε στους τελικούς. Τζάμπολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, στις 19:05, στο ΣΕΦ.