Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!

Θρύλε γερά, «πάτα» τον πελάτη!
Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 10:42

Έτοιμος για τον πρώτο μεγάλο τελικό της Basket League είναι ο Ολυμπιακός. Κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κατάμεστο όπως αναμένεται, από τον κόσμο του Θρύλου, ΣΕΦ, η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στοχεύει στη νίκη και στο πρώτο βήμα τίτλου, μετά την... σκούπα στην ημιτελική σειρά με τον ΠΑΟΚ. Τζάμπολ στις 21:15.

Ο Θρύλος είναι καλύτερη ομάδα από τον πελάτη και μένει να το δείξει ξανά, παίρνοντας το «ροζ» φύλλο αγώνα για το 1-0 και το 14-0 απέναντι στους «πράσινους». Ένα σερί το οποίο κρατά από την περσινή σεζόν και η ομάδα οφείλει να το συνεχίσει στο αποψινό ματς στο Φαληρικό κλειστό, το οποίο αναμένεται να «κοχλάζει» από τον «ερυθρόλευκο» λαό.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κερδίσει ξανά τον Παναθηναϊκό στη μετά-«φάρου» εποχή και να πάρει το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνάμα του νταμπλ. Παίζοντας ολοκληρωτικό και όμορφο μπάσκετ, όπως έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Απλά τα πράγματα... Η ομάδα ξέρει πως να τον «πατάει» στο παρκέ επί ίσοις όροις και αυτό θα επιδιώξει και απόψε...

Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης

Με σοβαρότητα για το 1-0!

Με σοβαρότητα για το 1-0!

Οι... στρατιώτες του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμοι να πάρουν τα ηνία στη σειρά των τελικών της Basket League.