Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το MEGA για το πρώτο βήμα τίτλου του Θρύλου! (video)

Το MEGA για το πρώτο βήμα τίτλου του Θρύλου! (video)
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023 - 16:39

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 73 - 70 τον Παναθηναϊκό, έκανε το 1 - 0 στη σειρά των τελικών της Basket League και διεύρυνε το σερί του στις 14 νίκες επί των πράσινων.

Μπορεί να ήταν νωρίς στο ματς, αλλά όταν ο Σάσα Βεζένκοφ έβαζε το τρίποντο με κερδισμένο φάουλ για το 14 – 2 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, πολλοί πίστεψαν πως το ματς θα είναι περίπατος για τους ερυθρόλευκους.

Οι Πειραιώτες έκλεισαν την περίοδο με νταμπλ σκορ, 26 – 13 αλλά έκτοτε άφησαν το πόδι από το γκάζι και παραλίγο να το πληρώσουν.

Το τριφύλλι, όχι μόνο επέστρεψε στον αγώνα, αλλά πέρασε και μπροστά 66 – 65 με τρίποντο του Γκριγκόνις, 2 λεπτά πριν τη λήξη.

Με κάποιες λανθασμένες αποφάσεις όμως, όπως η κακή πάσα του Γκριγκόνις στον Παπαγιάννη αλλά και με την καλή άμυνα του Ολυμπιακού στο τελευταίο σουτ του Λι, διαμορφώθηκε το τελικό 73 – 70.

Πρώτος σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους, 17 πέτυχε ο Γκριγκόνις για τους πράσινους, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και κυρίως για ένα φάουλ που σφυρίχτηκε στον Αγραβάνη, όταν βρίσκονταν μπροστά στο σκορ.

Πηγή: Megatv.com

Διαβάστε επίσης