Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο φωνή την Κυριακή (11/6) για να... πατήσουμε τον «εξασφύριχτρο»

Μόνο φωνή την Κυριακή (11/6) για να... πατήσουμε τον «εξασφύριχτρο»
Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 00:21

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι στο Game 2 ο Ολυμπιακός δεν θα είχε να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με μία τραγική διαιτησία. Μετά το τέλος τους πρώτου αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο «εξασφύριχτρος» έκανε τα πάντα για να φτιάξει... κλίμα, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία (αν είναι δυνατόν).

Τελικά, όπως φάνηκε, η διαιτητική τριάδα των Παπαπέτρου, Τσολάκο και Τηγάνη κατάφερε να ολοκληρώσει την... αποστολή της και να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, θυμίζοντας έτσι εποχές Βασιλακόπουλου.

Την Κυριακή (11/6), ο κόσμος του Θρύλου θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να στηρίξει την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και γνωρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στο Game 3 οι οπαδοί του Θρύλου χρειάζεται να μην «τσιμπήσουν» απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση του «εξασφύριχτρου». Άλλωστε οι απέναντι σε αυτό αποσκοπούν. Δεν θέλουν τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να αγωνιστούν σε ένα κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τους κάνουν τη χάρη, αντιθέτως χρειάζεται να τους δείξουν πως είναι πραγματικά μία καυτή έδρα, της οποίας ο κόσμος στηρίζει την ομάδα κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο.

Όλοι μαζί, την Κυριακή θα δώσουμε δυναμικό «παρών» και θα τους δείξουμε πως... αγαπάει ο Πειραιάς, δημιουργώντας ξανά μία «καυτή» ατμόσφαιρα. Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...

Δίδαξαν «ήθος» και πάλι...

Να βλέπεις κάποιον να αποχωρεί υποβασταζόμενος και εσύ να τον μουτζώνεις και να τον βρίζεις... Πόσο σκατόψυχος μπορεί να είσαι;