Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με πάθος, «τρέλα» και τσαμπουκά για το 2-1!

Με πάθος, «τρέλα» και τσαμπουκά για το 2-1!
Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023 - 10:52

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για τον αποψινό τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Είναι έτοιμος να «πατήσει» τον «αιώνιο» αντίπαλο και να πάρει εκ νέου προβάδισμα στη σειρά, έπειτα από άνευ προηγουμένου «σφαγή» στο ΟΑΚΑ από τους «γκρι» το βράδυ της Πέμπτης. Είναι έτοιμος να κάνει το 2-1 με πάθος, μπασκετική «τρέλα» και τσαμπουκά και να δείξει πόσο τον πείσμωσαν. Τζάμπολ στις 21:15 στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ο Θρύλος οφείλει να παίξει ξανά το μπάσκετ που ξέρει και να κερδίσει κατά κράτος τους «πράσινους». Είναι καλύτερη ομάδα και το έχει δείξει από την αρχή μέχρι και τώρα. Όπως έχει δείξει ότι μπορεί να νικήσει με ή και χωρίς τον Βεζένκοφ. Όπως μπορούσε να κερδίσει και στο ΟΑΚΑ, εφόσον οι «γκρι» δεν... πέταγαν έξω τον Γουόκαπ με τις γελοίες αποφάσεις τους. Ακόμα και έτσι δεν... μπορούσαν οι ανύπαρκτοι.

Όπως και να ΄χει, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να επηρεαστεί από όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ. Πρέπει να μην... χαλάσει το μυαλό του και να βγει στο παρκέ για να κερδίσει, όντας συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στην αναμέτρηση. Το ίδιο και ο κόσμος, στην εξέδρα. Να μην «τσιμπήσει» από καμία πρόκληση. Κανενός είδους. Ο κόσμος πρέπει να είναι εκεί, με τη φωνή, με το τραγούδι, με το πάθος και τη θέλησή του! Και να είναι προσεκτικός! Να είναι ο παίκτης παραπάνω για την αρμάδα του Μπαρτζώκα και να βοηθήσει να έρθει το 2-1 και να πάει μετά στο ΟΑΚΑ να σηκώσει το πρωτάθλημα!

Θρύλε, γερά!

Διαβάστε επίσης

Θρύλε μην τους λυπηθείς!

Θρύλε μην τους λυπηθείς!

Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να βάλει μπρος τις... μηχανές του και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους!