Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίμα για τον Δημητράκη που πρόσφερε θέαμα...

Κρίμα για τον Δημητράκη που πρόσφερε θέαμα...
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 - 13:50

Τη στιγμή που ο Θρύλος ήταν έτοιμος να σπάσει την ιστορική 35άρα και να υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να προσθέσει ακόμα μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του, οι οπαδοί των ηττημένων αποφάσισαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να διακόψουν τον αγώνα. Φυσικά όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε στο Game 4, στο ΟΑΚΑ, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο Ολυμπιακός ξεβράκωσε ξανά τον πελάτη και τον έκανε έτσι και αλλιώς να ξεφτιλιστεί.

Ωστόσο, η διακοπή του ματς μας στεναχωρεί ιδιαίτερα διότι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να δούμε τον Δημήτρη Αγραβάνη να προσφέρει θέαμα και να δείχνει τις μπασκετικές του ικανότητες στο παρκέ. Άλλωστε, ο ίδιος έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, πανηγυρίζοντας που μείωσε στους 11 πόντους τη διαφορά (που να ήξερε τι ερχόταν ή μήπως ήξερε;) Μιλάμε για ένα κάρφωμα το οποίο λίγοι μπορούν να το κάνουν, αφού παίκτες σαν τον Δημητράκη δεν βγαίνουν κάθε μέρα (ευτυχώς).

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να γελάσουμε παραπάνω με τον Αγραβάνη και το οπαδιλίκι που πούλησε από τη μέρα που φόρεσε τα πράσινα. Φυσικά, ο ίδιος έχει κάθε λόγο να νιώθει απογοητευμένος για την επιλογή του να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά ας μην τον παίρνει και από κάτω. Άλλωστε αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα. Κάποιος θα βρεθεί να τον πάρει για μερικούς μήνες...

Διαβάστε επίσης

Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Κερδίσαμε τον σεβασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης» (video)

Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Κερδίσαμε τον σεβασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης» (video)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησαν στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο και τους έδωσα συγχαρητήρια.