Ντουντούκα
Τα καλύτερα έρχονται! Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ...

Πρίντεζης: «Η απόφαση του Σάσα ήταν δύσκολη γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό» (video)

Πρίντεζης: «Η απόφαση του Σάσα ήταν δύσκολη γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό» (video)
Σάββατο, 8 Ιουλίου 2023 - 22:33

Το Stoiximan AegeanBall Festival διεξάγεται για ακόμα μία χρονιά στην Ερμούπολη και ο οικοδεσπότης Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη διοργάνωση, αλλά και για την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ από τον Ολυμπιακό.

«Η αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ είναι γνωστή, ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά να δουν αυτόν τον κόσμο από κοντά... Βοηθάμε να γίνει ένα ωραίο event στο νησί με πολλούς σκοπούς, μπασκετικούς και κοινωνικούς... Δεν χρειάστηκε να πιέσω κάποιον να έλθει, γνωρίζουμε τα οφέλη αυτής της διοργάνωσης, είναι κοινωνικά και φιλανθρωπικά. Όσο μπορεί ο καθένας, βοηθάει. Το νησί περνάει ένα υπέροχο τριήμερο».

Όσον αφορά τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στο τουρνουά όμως έγινε ντραφτ πικ και αποχώρησε για το Σακραμέντο και τους Κινγκς, είπε: «Εκεί που είναι ο Σάσα, είναι πάρα πολύ καλά. Είναι ευτυχισμένος. Ο Σάσα είναι καλός φίλος, πήρε μια δύσκολη απόφαση. Δύσκολη γιατί αγαπάει την ομάδα. Μπορεί να έχασε η ομάδα, όμως ένας Έλληνας παίκτης πήγε στο ΝΒΑ».

Διαβάστε επίσης