Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο Σίκμα»

«Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό ο Σίκμα»
Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 17:01

Ο Λουκ Σίκμα είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να φέρει στο Λιμάνι για τη θέση «4». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 34χροονος φόργουορτν είναι free agent, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε με την Άλμπα Βερολίνου.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Σίκμα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάποια συμφωνία. Πρόκειται για έναν παίκτη που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο παιχνιδιού του Γιώργου Μπαρτζώκα, βοηθώντας στην κυκλοφορία της μπάλας και σίγουρα ο Έλληνας προπονητής θέλει παίκτες που να... κουμπώνουν με το υπόλοιπο ρόστερ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 7,6 πόντους μέσο όρο στη EuroLeague με 5,3 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ ανά ματς, ενώ στη γερμανική λίγκα μέτρησε 9 πόντους ανά παιχνίδι με 4,8 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ.

Ο Σίκμα ξεκίνησε την καριέρα του στη Λα Πάλμα την σεζόν 2011-12, ακολούθησε η Μπούργος (2012-13), η Κανάριας (2013-15), η Βαλένθια (2015-17) και η Άλμπα Βερολίνου, στην οποία έπαιζε τα τελευταία έξι χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Ο «Παπ» και τα... βουνά!

Ο «Παπ» και τα... βουνά!

Ο αρχηγός του Θρύλου επέστρεψε στο ΣΕΦ για να προπονηθεί, έχοντας στο πλευρό του τους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ!