Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας» (video)

Λαρεντζάκης: «Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας» (video)
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 - 21:57

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε φιλοσοφία που θα έχει φέτος ο Ολυμπιακός, μετά από την επικράτηση απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (71-68), για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.

Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για τους στόχους της ομάδας και ξεστόμισε μία μεγάλη ατάκα όταν ρωτήθηκε τι ακριβώς θα... πουλήσει φέτος στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν τα πρώτα φιλικά που παίξαμε όλοι μαζί. Πάντα στόχος μας είναι η άμυνα. Από εκεί ξεκινάμε, εκεί δουλεύουμε. Θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά, για πρώτη φορά όλοι μαζί. Η ομάδα πάνω κάτω είναι ίδια. Αν και δεν έχουμε χρόνο, την άλλη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι».

Για τους στόχους και αν αλλάζει η καθημερινότητα της ομάδας: «Δεν αλλάζει κάτι, η ομάδα και η φιλοσοφία είναι ίδια. Τα πρόσωπα είναι διαφορετικά, αλλά η φιλοσοφία, οι βάσεις και οι αρχές μας είναι ίδιες. Πρέπει να ξεκινάμε από την άμυνα και μέσα απ' αυτή θα έρθει και ο ρυθμός στην επίθεση».

Τι παραπάνω... πουλάει για να το αγοράσει η ομάδα: «Δε ''πουλάω'' τίποτα παραπάνω φέτος γιατί ανανέωσα και δε με νοιάζει».

Διαβάστε επίσης