Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «καταλύτες» του Θρύλου για την πρώτη κούπα!

Οι «καταλύτες» του Θρύλου για την πρώτη κούπα!
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 15:54

Οι νίκες δεν είναι το μόνο σημαντικό, από την παρουσία του φετινού Ολυμπιακού στο γήπεδο. Κάθε φορά κατά την οποία η ομάδα πατάει στο παρκέ, εμφανίζεται ολοένα και βελτιωμένη. Δίχως ακόμη να έχει πιάσει (προφανώς) το 100% των δυνατοτήτων του, ως σύνολο, ο Ολυμπιακός δείχνει από τώρα σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με την ήδη εξαιρετική, από πέρυσι, εικόνα του. Και ορισμένα στοιχεία και παίκτες ήδη ξεχωρίζουν και δεν… κρύβονται και ενδέχεται να είναι καθοριστικοί στον αποψινό τελικό, αλλά και σε όλη την φετινή σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, οι Τόμας Ουόκαπ, Άλεκ Πίτερς και Νίκολα Μιλουτίνοφ μπορεί ορίσουν τη μοίρα της αναμέτρησης που θα χαρίσει το παρθενικό τρόπαιο της χρονιάς. Πιο αναλυτικά, ο Θωμάς είναι πια ο (αποκλειστικός) ιθύνων νους της «ερυθρόλευκης» λειτουργίας και θα έχει κι αρκετά (ελεύθερα) σουτ ο έμπειρος κουμανταδόρος που θα συμπληρώσουν τις αποφάσεις που λάβει στη διάρκεια του ματς.

Στη συνέχεια, με ορμή από την απόδοσή του στα φιλικά προετοιμασίας και γεμάτος αυτοπεποίθηση από τον αναβαθμισμένο ρόλο του στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν, ο… Αλέκος θα προσπαθήσει να δώσει όσα έδινε ο Βεζένκοβ σε ανάλογες καταστάσεις και μπορεί να γίνει καταλυτικός με την ευστοχία του από την περιφέρεια και την κίνηση μακριά από την μπάλα

Τέλος, ο Μίλου, με δεδομένο ότι ο Φαλ κουβαλά έναν τραυματισμό που τον άφησε κάπως πίσω και δεν είναι στο 100%, ο Σέρβος πύργος είναι αυτός που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης για χάρη της «ερυθρόλευκης» φροντ λάιν.

Ήδη φρόντισε με τις εμφανίσεις του ως τώρα ο «Μίλου» να δείξει ότι τίποτα δεν άλλαξε από την ημέρα που έφυγε για τη Μόσχα. Η απόδοσή του θα είναι καταλυτικής σημασίας για τον Ολυμπιακό, αφού σ’ αυτόν ακουμπούν πολλές μπάλες – επιθέσεις.

Διαβάστε επίσης