Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαζί, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!

Μαζί, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 18:39

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το... ταξίδι του στη Euroleague. Το τζάμπολ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και άπαντες ανυπομονούμε να δούμε το σπουδαίο σύνολο του... σκακιστή Γιώργου Μπαρτζώκα σε δράση.

Η περσινή σεζόν μας άφησε γλυκόπικρη γεύση, αφού ο Θρύλος έπαιξε μπασκετάρα, μας πρόσφερε μοναδικές στιγμές και μεγάλες νίκες, ενώ είδαμε όλο τον μπασκετικό πλανήτη να υποκλίνεται στους «ερυθρόλευκους». Το φινάλε δεν ήταν αυτό που θα ήθελαν οι Πειραιώτες, όμως όλοι είμαστε περήφανοι για αυτήν την ομάδα που έκανε κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα.

Στη φετινή σεζόν, ο Θρύλος θέλει να φτάσει ξανά στην κορυφή. Γνωρίζει τον τρόπο, διαθέτει τους κατάλληλους παίκτες και κυρίως διαθέτει τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσε να έχει. Στη νέα σεζόν θα έρθουν μεγάλες νίκες, αλλά θα έρθουν και ήττες. Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό, όμως πολλές φορές το ξεχνάμε. Είναι στο DNA μας, εμείς οι Ολυμπιακοί να θέλουμε πάντα τη νίκη, σε κάθε ματς και έτσι πρέπει να γίνεται. Γιατί με αυτόν τον τρόπο βλέπουμε τον Θρύλο να πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και να βρίσκεται στην κορυφή. Από την άλλη, χρειάζεται να στηρίζουμε πάντα την ομάδα που μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και να είμαστε πάντα στο πλευρό της. Ολυμπιακός στα εύκολα, ΘΡΥΛΟΣ στα δύσκολα!

Θρύλε, καλή σεζόν και σήκωσε τα όλα. Το αξίζεις!

Διαβάστε επίσης