Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «απελευθερωμένος» Κάνααν ετοιμάζεται για σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό

Ο «απελευθερωμένος» Κάνααν ετοιμάζεται για σούπερ σεζόν με τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 10:51

Με το «δεξί» στη σεζόν 2023-24 έχει «μπει» ο Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό. Σε Super Cup, πρωτάθλημα και Euroleague, ο «Ησαΐας» παρουσιάζει «άλλο» πρόσωπο, γεμάτο αυτοπεποίθηση και γεμίζει με ικανοποίηση τον προπονητή του Θρύλου, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Κάνααν μοιάζει πιο «απελευθερωμένος», μετά την αποχώρησή του Κώστα Σλούκα από τους «ερυθρόλευκους» και το δείχνει με το «καλημέρα». Ο Αμερικανός, άλλωστε, είναι παίκτης ψυχολογίας, παίκτης που παίζει πρώτα με την ψυχή και μετά με τα... πόδια, κάτι γνωστό στο λιμάνι. Το «ζεστό», οικογενειακό κλίμα στους Πειραιώτες βγάζει τον καλύτερο εαυτό του Κάνααν.

Σε χρόνο... ρεκόρ, η βελτίωση του 32χρονου γκαρντ είναι τεράστια, σε σχέση με την πρώτη του σεζόν στην ομάδα του Πειραιά. Ο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού «βγάζει» τεράστια αυτοπεποίθηση στο παρκέ, έχει καλύτερη αντίληψη, νέες ιδέες στο παιχνίδι του και φυσικά, μεγαλύτερη «ελευθερία». Με τον Κάνααν να ετοιμάζεται για μια μεγάλη σεζόν με τον Θρύλο!

Τρομερή η εμφάνιση του Κάνααν και στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη (72-81), για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, μετρώντας 25 πόντους, με 7/10 τρίποντα και 1/1 δίποντα (2/2 βολές). Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα της Euroleague, ο Κάνααν πρόσφερε τα μέγιστα στη νίκη (78-88) των Πειραιωτών, αφού είχε 4/6 τρίποντα, σε κρίσιμα σημεία. Κάτι που σημαίνει, ότι σε δύο ματς με τον Ολυμπιακό φέτος, σε πρωτάθλημα και Euroleague, ο Κάνααν μετράει 39 πόντους, με το εκπληκτικό 68% από το τρίποντο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης