Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπράουν: «Είπα στον Βεζένκοφ να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του»

Μπράουν: «Είπα στον Βεζένκοφ να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 16:47

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Σακραμέντο Κινγκς, λόγω της απουσίας του Κίγκαν Μάρεϊ, στο δεύτερο φιλικό της σεζόν στην έδρα των Λέικερς (ήττα με 109-101).

Στη δεύτερη συμμετοχή του με την ομάδα του Σακραμέντο, ο πρώην παικταράς του Ολυμπιακού πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση κόντρα στην ομάδα του Λος Άντζελες, αφού τελείωσε το ματς με επτά πόντους, με 2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα, τρία ριμπάουντ και μία ασίστ, σε 22 αγωνιστικά λεπτά.

Ο προπονητής των Κινγκς, Μάικ Μπράουν, μίλησε για τον πρώην άσο του Θρύλου και δήλωσε: «Όταν είχα ερωτηθεί την τελευταία φορά, είπα απλώς την αλήθεια. Νομίζω ότι με ρωτήσατε αν ο Σάσα θα ήταν μέλος του ροτέισον αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι ήταν δίκαιη ερώτηση, αλλά δεν ξέρω. Ξέρω ότι ο Ντάβιον Μίτσελ θα είναι μέλος του ροτέισον, όπως και ο Μαλίκ Μονκ, ο Τρέι Λάιλς και ο Τζαβέιλ ΜακΓκί. Θα είναι ο Σάσα; Δεν ξέρω. Είχαμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι όταν ρωτήθηκα. Δεν είναι της φιλοσοφίας μου να τάζω χρόνο συμμετοχής, ανεξάρτητα πόσο πετυχημένος είναι ένας παίκτης σε άλλο περιβάλλον. Δεν είμαι ένας προπονητής που θα πει: ‘Εντάξει, έκανε αυτά εκεί που ήταν, θα έρθει τώρα και θα παίζει 30 λεπτά’. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει στο παρκέ. Όταν προσπαθούσαμε να φέρουμε τον Βεζένκοφ εδώ, αυτή ήταν μία από τις πρώτες κουβέντες που κάναμε. Του είπα ότι πρέπει να κερδίσει το χρόνο συμμετοχής του».

Διαβάστε επίσης