Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επειγόντως να γυρίσει τον... διακόπτη!

Επειγόντως να γυρίσει τον... διακόπτη!
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 20:36

Τίποτα δεν πάει καλά για τον Ολυμπιακό, που δεν μπορεί να είναι πλήρης σε κανένα παιχνίδι από την αρχή της σεζόν! Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, ο Θρύλος βρέθηκε να κυνηγάει από πολύ νωρίς τους γηπεδούχους στο σκορ. Μάλιστα, ο Νίκολα Μιλουτίνοβ έχει τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο και έλαβε φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να μπορέσει να παίξει.

Με αυτά τα προβλήματα και την ομάδα του Πειραιά να ξεκινά πολύ «μουδιασμένη», η Φενέρμπαχτσε σκόραρε 29 πόντους στην πρώτη περίοδο και άφησε τους «ερυθρόλευκους» στους 14 πόντους. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Πειραιώτες προσπάθησαν να μείνουν κοντά με τους Γουίλιαμς-Γκος, Μπραζντέικις και Μιλουτίνοβ όμως οι ενέργειες των τριών παικτών του Θρύλου δεν ήταν αρκετές.

Μία πολύ κακή εικόνα από τον Ολυμπιακό, που καλείται στο δεύτερο ημίχρονο να γυρίσει τον... διακόπτη, να κάνει την υπέρβαση και να δείξει χαρακτήρα για να μπορέσει να φύγει με το «διπλό» από την Κωνσταντινούπολη...

Διαβάστε επίσης