Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μίλου είσαι παλικάρι!

Μίλου είσαι παλικάρι!
Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023 - 11:55

Η ουσία είναι πώς το μεγαλύτερο προσόν αυτής της ομάδας, εκτός από το ό,τι είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είναι η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση των παικτών. Κάτι που έγινε για μια ακόμα φορά στο ματς με την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Δεν του έφταναν οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και η καταπόνηση που έχουν συνολικά οι παίκτες του, η τενοντίτιδα του Μιλουτίνοφ του έλειπε του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος ψηλός κούτσαινε σε όλο το ματς, αλλά επειδή είναι και παλικάρι, κάτι που ανέφερε και ο Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε.

Ο Μίλου τράβηξε το… κούπι αφού ο Φαλ ξέμεινε από ανάσες, οι μάχες σε όλα τα μήκη και πλάτη του παρκέ μπήκαν σε πρώτο πλάνο και ο Ολυμπιακός το έφερε εκεί που ήθελε, αλλά στην τελευταία επίθεση του ματς εκεί που έγινε πεντακάθαρο φάουλ πάνω στην προσπάθεια του Γκος, ο Σέρβος σέντερ πήδηξε ετεροχρονισμένα και δεν κατάφερε να σκοράρει για να στείλει το ματς στην παράταση.

Όπως κι να’χει, μικρή σημασία έχει το αποτέλεσμα, αλλά αξίζει να υποκλιθούμε στον σπουδαίο ΓΑΥΡΟ Μιλουτίνοφ. Έχει επιβαρυνθεί πολύ, καθώς ήταν ο τελευταίος από τους διεθνείς του Θρύλου που ενσωματώθηκε στην ομάδα, μετά το παγκόσμιο κύπελλο. Ωστόσο, έχει υπερβάλει εαυτόν για να βοηθήσει τον κόουτς Μπαρτζώκα και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και το απέδειξε και χθες στην Πόλη, όπου ήταν από τους πρωταγωνιστές της «επιστροφής» του Θρύλου στο παιχνίδι, παίζοντας 20’ με ένεση.

Μίλου είσαι παλικάρι!

Διαβάστε επίσης

Φάκελος «Oυόκαπ», η διαχείριση

Φάκελος «Oυόκαπ», η διαχείριση

«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» είναι το θέμα, για τον Μπαρτζώκα… Ο Θωμάς είναι απαραίτητο συστατικό της ομάδας, αλλά χρειάζεται και διαχείριση.