Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπραζντέικις βρίσκει τα πατήματά του και χαροποιεί τον Μπαρτζώκα (video)

Ο Μπραζντέικις βρίσκει τα πατήματά του και χαροποιεί τον Μπαρτζώκα (video)
Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 - 11:21

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Τη στιγμή που ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει τον έναν παίκτη να απουσιάζει μετά τον άλλον, λόγω τραυματισμών, ο Έλληνας προπονητής καταφέρνει να «κερδίζει» και παίκτες, οι οποίοι χρειάζεται να κάνουν ένα βήμα μπροστά σε αυτή τη μεγάλη σεζόν.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Μπαρτζώκας είδε τον Φαλ να κάνει triple double, με μία εμφάνιση από τα παλιά. Ο «γίγαντας» του Θρύλου ταλαιπωρήθηκε στο ξεκίνημα της νεάς σεζόν από τραυματισμούς, όμως φαίνεται ότι επέστρεψε για τα καλά και είναι σε θέση να βοηθήσει ξανά.

Οι ικανότητες του Φαλ είναι γνωστές και όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Γάλλος, ειδικά τώρα που έχει την ευκαιρία να παίρνει περισσότερες ανάσες λόγω του Νίκολα Μιλουτίνοβ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε όμως ακόμα έναν παίκτη να κάνει ένα βήμα μπροστά και να δείχνει τι μπορεί να κάνει.

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Ίγκνας Μπραζντέικις έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με τα «ερυθρόλευκα». Βρέθηκε στην αρχική πεντάδα και αγωνίστηκε πάνω από 25 λεπτά, πήρε πολλές μπάλες στα χέρια του, μοίρασε την μπάλα και έπαιξε πολύ καλή άμυνα. Μάλιστα, τελείωσε το ματς με 14 πόντους, με 2/3 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ πήρε ένα ριμπάουντ, μοίρασε μία ασίστ και έκανε ένα κλέψιμο.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αντιμετώπισε μία ομάδα πολύ χαμηλότερου επιπέδου, αλλά τέτοιοι αγώνες είναι που δίνουν ρυθμό σε παίκτες που χρειάζονται να βρουν τα πατήματά τους και να βγάλουν προς τα έξω τον πραγματικό εαυτό τους. Ο Λιθουανός φόργουορντ είναι πολύ καλός παίκτης και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Άλλωστε, ακόμα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με όλους τους συμπαίκτες του...

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Μπραζντέικις απέναντι στον ΠΑΟΚ:

Διαβάστε επίσης