Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται τα αδέρφια μας, όλοι μαζί στο ΣΕΦ!

Έρχονται τα αδέρφια μας, όλοι μαζί στο ΣΕΦ!
Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 13:32

Είναι πάντοτε μια ιδιαίτερη συγκυρία για τους φίλους του Ολυμπιακού, όταν έρχεται στην Ελλάδα ο Ερυθρός Αστέρας. Στο παρκέ οι ομάδες μπορεί να είναι αντίπαλες και να παλεύουν για τη νίκη, ωστόσο στην εξέδρα οι οπαδοί είναι αδερφοποιημένοι και στέκονται μαζί. Πανηγυρίζουν μαζί, τραγουδούν μαζί! Και τώρα τα αδέρφια μας έρχονται ξανά! Όλοι μαζί θα βρεθούμε ξανά στο ΣΕΦ! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για την κυκλοφορία των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, στο ΣΕΦ, την Πέμπτη 16/11!

Αναλυτικά:

H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τον αγώνα με την CRVENAZVEZDAMERIDIANBETBELGRADE της ΠΕΜΠΤΗΣ 16/11/2023 με ώρα έναρξης 21:15, η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Πέμπτη 19/10/2023 και ώρα 13:00 .
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007 από την Πέμπτη 19/10/2023 και ώρα 13:00 .
  • Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από την Τετάρτη 15/11/2023 και ώρες 10:00 έως 18:00 και την ημέρα του αγώνα Πέμπτη 16/11/2023 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 60€, 100€, 120€, 150€, 180€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ

Για τον αγώνα με την CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET BELGRADE παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Τετάρτη 15/11/2023 και ώρα 18:00 στο email [email protected] ή στα τηλέφωνα 2104527600/2104527474 για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υποχρεωτική

Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

PARKING

Δικαίωμα εισόδου στα PARKING του ΣΕΦ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας VIP, COURT SEATS, BASELINE, EXECUTIVE A και EXECUTIVE B, δηλαδή οι φίλαθλοι που τους έχει δοθεί ήδη δωρεάν η αντίστοιχη κάρτα PARKING A ή PARKING B.

Διαβάστε επίσης