Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδειξε… καρδιά και χαρακτήρα νικητή!

Έδειξε… καρδιά και χαρακτήρα νικητή!
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 10:21

Δεν είμαστε για τους πανηγυρισμούς, μόνο. Δεν περιμένουμε, σαν κάτι άλλους, πότε θα… πάρει καμιά νίκη η ομάδα, για να αρχίσουμε τις φανφάρες. Αλλά με αυτό τον Ολυμπιακό, έχουμε πάντα υψηλές βλέψεις. Και οι απαιτήσεις όλων των ΓΑΥΡΩΝ από αυτή την ομάδα, είναι στον… θεό, που λέμε! Με τη νίκη του απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Θρύλος έδωσε απαντήσεις και κατάφερε να επιστρέψει στο μονοπάτι των νικών. Έκανε αυτό που έπρεπε και κατάφερε να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Έτσι αντιδράει ο Πειραιάς και επιστρέφει στην κανονικότητα του. Η κανονικότητα του είναι το να παίζει άμυνα με ενέργεια, να πατάει γκάζι στον αιφνιδιασμό και να τελειώνει τις φάσεις, αλλά και να παίρνει τα ματς, ακόμη και όταν δεν του πηγαίνουν καλά. Δεν του πήγαινε καλά το ματς με την Μακάμπι, σε όλη τη διάρκειά του. Αλλά το πήρε.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν κόντρα σε όλα τα προβλήματα που προέκυψαν και προυπήρχαν να επιστρέψει στις νίκες και να αποκτήσει ψυχολογία για την συνέχεια. Κατάφερε σε μια παραδοσιακή δύναμη της Ευρωλίγκας να κερδίσει, παίζοντας με έναν ψηλό, χάνοντας τον Πίτερς στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου για ένα απίστευτο φάουλ που χρεώθηκε και στην συνέχεια δέχτηκε τεχνική ποινή και τέλος είδε τον Γκος να αποχωρεί με τραυματισμό στο πρώτο μέρος. Παρόλα αυτά, δεν έχασε το μυαλό του και έβγαλε αντίδραση και έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε.

Διαβάστε επίσης

Σίκμα, είσαι παλικάρι!

Σίκμα, είσαι παλικάρι!

Ο Αμερικανός χαρακτηρίσθηκε παταγώδης αποτυχία, χωρίς καν να έχει αγωνιστεί, αλλά τους... έβαλε τα γυαλιά με μισή προπόνηση.